ПОВРАТАК НА СТРАНУ ПРОИЗВОДИ

ЛАМПИОНИ (Латерне, пирамиде)

Израђени су од најквалитетније пластике из увоза и пуњени су парафином у боји воска, како бисмо задовољили критеријуме нашег тржишта. Раде се у четири величине и то: велика, средња, мала и мини пирамида.

Комерцијално паковање садржи 12 комада.
БЕЛЕ СВЕЋЕ

Израђене су од најквалитетнијег белог парафина и увозног фитиља. Препознатљиве су по спором горењу јер горе више од 7 сати. По наруџбини свеће паковане 20/1 радимо у бојама плавој и црвеној.

Комерцијална паковања од 20 комада и 4 комада пакују се у вакум амбалажи. Транспортна кутија садржи 12 паковања од 20/1 и 24 паковања од 4/1.
УКРАСНЕ СВЕЋЕ

Нудимо највећи избор украсних свећа конус и спирала у величинама од:
- 10цм конус и спирала
- 20 цм спирала
- 25цм конус и спирала

Горе више од 9 сати, одликује их изузетна завршна обрада укључујући равнајући слој као и употреба најквалитетнијих боја са европског тржишта. Раде се у бојама: бела, жута, зелена, плава и црвена.

Комерцијално паковање 5 комада у величинама 20 и 25цм и 10 комада у величини 10цм. Транспортна кутија садржи 12 паковања.
ВЕРСКЕ СВЕЋЕ ВУЧЕНЕ

Свеће верске вучене израђујемо по наруџбини и то у величинама 20/1, 80/1 и 120/1.

Комерцијално паковање 1кг, транспортно 6кг. Комерцијално паковање 10 комада, транспортно 24 паковања.
ВЕРСКЕ СВЕЋЕ КОНУС

Израђујемо их ручно, на традиционалан начин, као што се то ради у манастирима СПЦ. Осим од парафина, радимо их и од чистог пчелињег воска. Због враћања традицији, верске свеће на тржишту Србије све су траженије. Радимо их по наруџбини од 300/1 до 30/1.

Транспортна кутија садржи 12 паковања.
СЛАВСКА СВЕЋА

Препознатљиви смо по изради славских свећа. По стандардима великих европских кућа, наше славске свеће израђене су по најсавременијим машинама, од високо квалитетног парафина и увозног фитиља. Највећа одлика им је споро сагоревање без цурења.

Зато су на тржишту Србије најтраженије и препознатљиве на рафовима највећих трговачких ланаца.

Комерцијално пакованје 2кг, транспортно 6кг. За славску свећу 6/1 и 4/1 комерцијално паковање 1 комад, транспортно паковање 12 комада.